Deltidsjobb som dekkskifter for VGS elever

Ønsker du en relevant og godt betalt deltidsjobb ?

Dersom du tar yrkesfaglig utdanning innen bilfag og ønsker deg en relevant og godt betalt deltidjobb, er Biaton en god start for deg! Gjennom Biaton kan du tilby  hjulskift for kunder, så får du både relevant erfaring på CV`n og en godt betalt deltidsjobb hvor du bestemmer hvor og når du skal jobbe, slik at det ikke går utover skolehverdagen din.

Kristian tjente opp til 6000 kr daglig som dekkskifter i fjorårets sesong.

“Å jobbe som dekkskifter via Biaton er den best betalte deltidsjobben jeg har hatt til nå. Siden jeg har skole til daglig, passet det meg veldig bra at jeg kunne jobbe mye når jeg hadde tid, og mindre når jeg var opptatt”.

Hva lærer du?

Før du skal ut i fast arbeid, er det alltid positivt å ha relevant arbeidserfaring å vise til. Ved å tilby hjulskift på Biaton, lærer du deg å håndterer kundebookinger, yte service og planlegge arbeidshverdagen. Flere av hjulskifterne på Biaton har opparbeidet seg en fast kundebase, som gjør det enkelt å fortsette å ha dette som en ekstra inntekt to ganger i året; vintersesong og sommersesong.

Hva tjener du?

Som dekkskifter på Biaton tjener du 285 kr pr dekkskift du gjennomfører. Har man dekkskifteutstyret på plass, er det ingen problem å gjennomføre opp til 3 dekkskift i timen. Da har man en timeslønn på hele 855 kr i timen! Selve dekkskiftesessongen varer rundt 6 uker. Dersom man har muligheten til å jobbe fulltid i sesongen, kan man tjene opp mot 100 000 kr om man jobber 5-6 effektive timer om dagen.

 

Hva går jobben ut på?

Som dekkskifter på Biaton kjører du hjem til kundene og skifter dekkene deres der de er. “Det er svært enkelt. Du mottar en booking, chatter med kunden og blir enig om hvor du skal møte opp, så reiser du ut og skifter dekkene, og pengene kommer rett inn på konto”. Via appen vår har du full kontroll på bookinger, kommunikasjon med kunder, og oversikt over din inntjening. Som dekkskifter velger du selv hvilke dager du er tilgjengelig, og i hvilket område du ønsker å kjøre rundt.

 

Hvorfor er det så stor pågang med privat dekkskift?  

I dagens samfunn er tid en mangelvare, og vi ser at forbrukervaner endres til å kjøpe seg mer fritid, ved å sette bort arbeid man vanligvis gjorde før. Å skifte dekk på bilen er et typisk slikt arbeid, som man idag er villig til å betale andre for å gjøre. Dette har åpnet opp et stort marked, hvor man har mulighet til å tjene gode penger på å skifte dekk på privatpersoners biler. Biaton har løftet dette enda et steg, ved å la dekkskifterne komme hjem til kunden, slik at man slipper å stå i kø ved verkstedet.

Hvem kan være dekkskifter?

I utgangspunktet kan alle over 18 år tilby hjulskift til andre privatpersoner. Vi i Biaton søker seriøse personer som ønsker en deltidsjobb hvor de kan styre sin egen arbeidshverdagen, med muligheten til å tjene gode penger på tilby dekkskifte i sitt nærområde. Man må selv stille med bil og utstyr for å skifte dekk,  så hjelper vi med å skaffe kunder, samt bistå deg med en plattform med alt du trenger for å ha kontroll på henvendelser og kundebookinger.   

Dersom du ikke allerede har dekkskifteutstyr fra før, anbefaler vi deg å gå til innkjøp av dette utstyret:

 

 Garasjekk

  Hjulkryss

 Hjulmutterpiper

 Leddhåndtak

 

Hvem har lov til tilby dekkskift?

I henhold til verkstedforskriftene har du som privatperson lov til å skifte hjul på biler. Dersom en kunde etterspør andre vedlikeholdstjenester kan disse ikke utføres og bestilles gjennom Biatons  da dette krever utvidet godkjenning av Statens Vegvesen via en særlig arbeidstillatelse jfr Forskrift om Kjøretøysverksted § 1-5. Så lenge du holder deg til å skifte hjul på biler, kan du gjøre dette gjennom Biaton. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-05-13-589

 

Har du noen spørsmål om Biaton? Send oss en melding på chatten så svarer vi så fort vi har tid.