Deltidsjobb til norsk ungdom

Ønsker barna dine mer lommepenger? Hjelp de i gang nå. Biaton er plattformen som gjør det enkelt for ungdom å skaffe seg en deltidsjobb! Gjør som mange andre og tilby småjobber i nabolaget og nærmiljøet. Nå håper vi at dere som foreldre tar tak og hjelper ungdommen i gang!

Hils på Kasper (15år) og Jeanett (13år)

Jeanett (13år) og Kasper (15år) bruker begge Biaton for å skaffe seg lommepenger. Kasper har i sommer klippet gress i nabolaget og vasket mange biler, og har planen klar hva pengene skal brukes til: «Scooter» kommer det raskt når vi spør før han kjører avgårde igjen med plenklipperen.

– Ved litt starthjelp av oss registrerte Kasper seg  og styrer showet nå helt selv, bookinger og kommunikasjon med kjøperene, sier pappa Frank og smiler.

Jeanett har i løpet av fellesferien vasket mange hus, leiligheter og kontorer, men det er lite tvil om at det er hundepass som er favoritten. Det har vært både lufteturer og helgepass forteller ho ivrig.

Hva er Biaton?

Biaton er en nettbasert markedsplass for kjøp og salg av tjenester. Vi nærmer oss 1000 tjenestetilbydere på plattformen og har tusenvis av besøkende hver dag. AirBnB har leiligheter, Biaton har tjenester. Biaton er designet slik at man kan tilby mange forskjellige typer tjenester, vi ønsker å skape synergier mellom flere marked slik at du kan booke vask av leiligheten og toppturguide på samme sted, raskt og veldig enkelt. Biaton er utstyrt med proffesjonelt booking, betaling og kommunikasjonssystem og gjør det derfor veldig enkelt for privatpersoner å kunne selge tjenester uten oppstartskostnader! Det er med andre ord GRATIS å tilby tjenestene sine på Biaton.

Hvordan komme i gang?

Det er utrolig enkelt, og man kan være klar i løpet av få minutter!

Steg 1: Opprett en profil
Opprett profil ved å trykke på “registrer deg gratis” på www.biaton.no. Ungdom under 16 år trenger godkjennelse av foreldre. Derfor må dere som foreldre hjelpe til med å sette opp en profil og tjenester. (biaton er også tilgjengelig som app for android og IOS, men teksten her er forklart ut i fra nettsiden)

Steg 2: Opprett aktuelle tjenester
Etter du har opprettet en profil og er innlogget trykker du på «opprett tjeneste». Eksempler på type jobber som passer: Hundepass, vask av leilighet og hus, maling, snømåking, barnepass etc. Dersom dere ønsker hjelp har vi en kundeserviceavdeling som gjerne hjelper til. Bruk chatten på hjemmesiden (kommer opp automatisk) eller send en e-post til kundeservice@biaton.no

Steg 3: Legg inn bankinformasjon
For at man skal kunne motta bookinger og betaling må man legge inn bankinformasjonen. Det gjør man med å trykke på «Innstillinger» opp i høyre hjørne, velg «Betalingsalternativer» og trykk på «som tilbyder». Her legger du inn de nødvendige feltene og da er du i mål. Igjen anbefaler vi dere som foreldre å hjelpe med dette!

For en registreringsguide, trykk på linken: Registreringsguide

Som tidligere nevnt er plattformen utviklet som app og nettsider. Som tilbyder er det lurt å ha appen tilgjengelig, da får man oppdateringer på telefonen når noen booker og når noen chatter med deg.