Firma skiftet hjul på 200 biler uten å flytte dem

Den kalde, fine tida er i full anmarsj, og de potensielle farene med å kjøre med sommerdekk er mange. Norges største bilpool, Bilkollektivet, fikk skiftet hjul på over 200 biler – uten å flytte bilene.

Klikk her for å forespørre hjulskift til din bedrift

– Å bestille hjulskift for en eller flere biler er fantastisk enkelt. Kunden velger selv hvilke tidsrom de ønsker arbeidet utført på og på hvilken adresse, og det hele koster 350 kroner per bil. Penger og tid spart, det fikk blant annet Bilkollektivet merke, forteller markedssjef i Biaton, Harald Greiff.

I vår ble hundrevis av  hjulskift rundt om i landet booket via tjenesteformidleren, og de mange arbeiderne høstet ros og tilbakemeldinger på sine åpne profiler hos Biaton.

 

Ingen bilpark for stor

For bedrifter med bilparker av litt størrelse, som i den Oslo-baserte bildelingstjeneste Bilkollektivets tilfelle, er hjulskift gjerne en større logistikkmessig operasjon som helst skal gjøres unna på kortest mulig tid. Ved bruk av lokal arbeidskraft og fortrinnsvis sesongarbeidere med masser av erfaring, kan både firmaer og privatpersoner spare seg for tid, hodebry og penger ved å booke hjulskift hos Biaton.

Klikk her for å forespørre hjulskift til din bedrift

Slipper å reise til verksted

Heller enn å bruke ansattes dyrebare tid for å kjøre til og fra verksted for å få hjulskifte gjennomført, samt at en slik ordning ofte blir kostbar på flere måter, kan bedrifter nå bestille hjulskiftere dit de holder til uten noe tillegg i pris. Samtidig som det gir fortgang i prosessen, er det også et ledd i arbeidet med å sørge for at alle ansatte kjører rundt forsvarlig.

Jeg setter stor pris på kunder med flere biler på samme sted.  Jeg ser frem til en travel, men spennende høst. Så langt har jeg snart lagt om på 30 biler, og flere venter, sier Daniel som er hjulskifter i Oslo.

 

God service og effektivt arbeid

På plattformen kan folk tilby, oppdage og bestille en rekke tjenester, og hjulskift er blant de definitivt mest populære. Totalt er godt over 100 hjulskiftere å oppdrive rundt om i Norge.

Det var enkelt å bestille, og hjulskifteren var en superhyggelig fyr som møtte presis og gjorde en god jobb. Anbefales virkelig!, skriver Lasse Brurok som flere ganger har benyttet tjenesten.

En annen kunde som fikk byttet hjul flere ganger er særlig imponert over effektiviteten til den unge mannen som utførte jobben.

Jeg fikk byttet til sommerhjul på mine to biler i vår, og det hele var gjort på ca 20 minutter. Jekk opp, raske skifter, bolter på plass og han hjalp meg til og med å plassere vinterhjulene tilbake i stativet i løpet av denne tiden. Han gjorde dagen min – jeg anbefaler dette på det sterkeste, forteller Marie Svinø.

 

Klikk her for å forespørre hjulskift til din bedrift


3 gode grunner for å bytte til vinterhjul nå:

1. Nattefrosten er kommet i store deler av landet, og glatte veibaner i morgentimene er et faktum selv om resten av dagen kan føles mild. Sommeren kommer tross alt ikke tilbake med det første.

2. Byttestormen kommer, og da vil du ønske at du hadde byttet hjul for lengst. Unngå køer, venting og parkert bil ved å bytte nå.

3. Du trenger ikke reise noe sted for å bytte, bestill en hjulskifter fra Biaton til der du bor eller jobber for kun 350 kr per bil!

Hjulskifter Daniel Haugen: Jeg jobber fullt ved siden av hjulskiftjobben og gjør dette dels fordi det er stas å møte mye folk og skifte hjul med annet utstyr enn det Ola Nordmann gjerne gjør på egen hånd, forteller den arbeidsomme Daniel Alexander Haugen.

Bestill hjulskift for privatpersoner her – 350 kr