Flere kunder og mer synlighet

Kort om Biaton

Biaton er et online kjøpesenter for tjenester. Det er et populært samlepunkt hvor flinke lokale tilbydere kan vise frem tjenestene sine og nå ut til flere kunder. Ved å samle tilbyderene på et sted gjør vi det mye lettere for kjøperene å finne de gode tjenestene i sitt lokalområde. Per i dag er våre største kategorier trening, småjobber, helse og velvære, bilservice og friluftslivstjenester som jakt og topptur.

Tilgang på en stor kundebase

Biaton har i dag omlag 70.000 besøkende i uken og brukerene handler mange forskjellige tjenester.  Nå kan du gratis tilby dine tjenester via Biaton. Vi skaper synergier mellom markedene. En kunde som handler hjulskift er aktuell for å bestille frisør eller husvask. Det er blant annet dette som gjør at vi kan enkelt bistå med å skaffe deg/dere flere nye kunder. Biaton krever ingen form for eksklusivitet, du kan prøve Biaton og fortsette som tidligere.

Gratis tilgang til markedsføringseksperter

 

Biatons markedsføringsteam jobber hver dag med annonsering på Google og Facebook.  Ved å tilby tjenester gjennom Biaton får du gratis tilgang til dette teamet. Det betyr at vi kan hjelpe deg og ditt selskap til å være synlig for dine potensielle kunder på facebook og google. Velger du å kjøpe markedsføring for kr.5000 så er det dette som går inn i facebook/google, vi tar ingen cut.

Vi tilbyr nå en oppstartspakke for nye tilbydere: Da vil teamet sette opp annonser etter ønsker fra deg samt gi deg en tilbakemelding/anbefalinger basert på markedsundersøkelser vi gjør. Oppstartspakken koster kr 1000. Vi tilbyr denne pakken slik du skal kunne får teste dette svært billig og se om det er noe du kunne tenke deg å fortsette med.

Vi gjør det enkelt for deg og kunden

Med et moderne bookingsystem og trygt betalingssystem gjør vi det enkelt for deg og kunden. Kunden kan enkelt gå inn og se på de forskjellige tilbudene som finnes, undersøke tilgjenglighet i kalenderen før de bestiller. Du kan også benytte kalenderen for å få full oversikt over innkommende bestillinger. Når en kunde har bestilt en tjeneste har han også forhåndsbetalt, det betyr at du som tilbyder er garantert å få betalingen du skal ha uten noen forsinkelser. Alle bilager kommer rett på e-post.

Kommunikasjon: Du kan enkelt kommunisere med kunden gjennom chat. Det er noe som har blitt svært populært og som kundene setter pris på. Systemet gjør at du også enkelt kan skille mellom kunder som har bestilt noe og kunder som tar kontakt/stiller spørsmål før de bestiller.

App: Appen gjør det spesielt enkelt for deg som tilbyder. Her får du beskjed når du mottar betalinger, bestillinger og meldinger. Biaton app er tilgjengelig både på IOS og Android.