Tjen mer penger som frisør – freelance

Nå har du muligheten å bli del av et helt unikt nettverk av frisører og stylister. Kurs og konferanser er bare noe av det vi kan tilby! Tilby frisørtjenester som freelancer, det gir deg muligheten til å tjene mye mer som frisør. Se hvordan under.

Hvorfor Biaton?

I snitt tjener en frisør i dag mellom 120 og 130 kroner i timen, man står mye ledig i salongen samt at salongen stikker av med største delen av fortjenesten din. Ved å tilby frisørtjenester gjennom Biaton sitter du igjen med nesten alt selv. Eksempelvis: klipper du noen for 400kr så tjener du 380kr. Det gjør at du jobber mindre MEN tjener mer!

  • Gratis bookingssystem
  • Betalingsløsning (du får pengene rett på konto)
  • Chat med kunder
  • Du slipper hjemmesider
  • Få hjelp til markedsføring

Driver du en frisørsalong eller jobber som freelancer? Perfekt, da er Biaton et sted du kan finne nye og flere kunder. Det er rundt 80.000 besøkende i uken på plattformen, så her kan du finne mange nye faste kunder! Biaton passer ikke bare for frisører, jobber du med andre helse & velvære tjenester? Bruk chatten under og hør hvordan du kan bruke Biaton.

Kom i gang her: Chat med oss

 

Trenger du hjelp til å registrere deg eller å opprette tjenester? Bruk chatten (nede i høyre hjørne), vi hjelper deg gjerne.

Registreringsguide