Frisører – mer fritid og bedre lønn!

Ønsker du å tjene bedre og selv bestemme når du skal jobbe? Nå har du muligheten, og det er veldig enkelt å komme i gang!

 

 

 

Hvorfor Biaton?

Er du på utkikk etter ny jobb eller ønsker å jobbe deltid som frisør? Da passer Biaton perfekt for deg. Som freelancefrisør bestemmer du selv når du vil jobbe og hvor mye du selv ønsker å tjene! I stedet for å stå lange dager i en salong kan du nå jobbe kortere dager og enkelt tjene mer.

I snitt tjener en frisør i dag mellom 120 og 150 kroner i timen, man står mye ledig i salongen og salongen stikker av med største delen av inntekten. Ved å tilby frisørtjenester gjennom Biaton sitter du igjen med nesten alt selv. Eksempelvis: Har du en kunde som ønsker en klipp, som du tar 400kr for, så tjener du 380kr. Det betyr, om du klipper 3 kunder på en dag vil du tjene mer enn om du hadde stått 8 timer i en salong. Du jobber altså mindre og tjener mer.

 

Ved siden av at vi hjelper deg med å skaffe kunder får du også:

  • Gratis bookingssystem
  • Betalingsløsning (du får pengene rett på konto)
  • Chat med kunder som booker deg direkte og enkelt

Biaton gjør det altså enkelt for deg å kunne ta på deg freelanceoppdrag som frisør. Kundene kontakter, booker og betaler deg via appen (IOS / Android).

Så hvordan fungerer det?

Det er egentlig veldig enkelt. Så snart man mottar en invitasjon fra oss vil vi hjelpe deg med å opprette en profil og publisere dine tjenester.

Når profil og tjenester er på plass kan kunder begynne å booke frisørtjenestene dine! Du bestemmer selv i kalenderen når du ønsker å være tilgjengelig. Du kommuniserer enkelt med kunden via appen, her planlegger dere gjennomføringen. Du klipper (eller en annen behandling) kunden og de legger igjen tilbakemeldinger og rating som gjør det enklere å skaffe nye kunder og belønner din gode service! 

Mottar du en booking har du også mottatt betaling. Hva betyr det? Trygg betaling! Bookinger kan selvsagt kanselleres og flyttes, men det er veldig greit for deg som frisør å vite at når du mottar en booking så slipper du å tenke på betalingen når du har klippet kunden. Pengene du tjener blir overført til din konto automatisk.

 

Har du noen spørsmål? Bruk chatten (nede i høyre hjørne), vi hjelper deg gjerne.