Gi bort minnerike opplevelser med et gavekort fra Biaton

 

 

Et gavekort som sikrer fantastiske opplevelser…

På Biaton finnes det en rekke fantastiske opplevelser og tjenester over hele Norge. Det er dette som er den perfekte julegaven…. Julegaven som huskes, som snakkes om, som skaper minner og som du kommer til å få høre historier fra i lang tid fremover. Se film og les litt om noen av våre mest populære opplevelser lengre ned på siden.

Hva er det vanskeligste med å kjøpe julegaver?

Man vet stort sett mye om personen man kjøper gave til, og greier oftest å peke ut hvilke type opplevelser som vil være interessant. Men, det å treffe spikeren midt på hodet, og velge den ene opplevelsen som best faller i smak, er særdeles vanskelig. Derfor sikrer du både deg selv og gavemottageren med et gavekort, som gjør at den du gir gaven til, selv kan velge den opplevelsen som frister aller mest.

 

Her kan du kjøpe gavekort

    

    

 

Noen utvalgte opplevelser fra Biaton

Majestetiske toppturer med lokal guide i Sunnmørsalpene

I Norge er vi så heldige å ha fantastiske toppturmuligheter flere plasser i landet. Men en lokalkjent guide får man virkelig oppleve de beste toppturene, da man slipper å gå i opptråkkede spor og kø sammen med en flokk med andre. Våre lokale toppturgu(i)der tar deg med på de skjulte perlene, nedfartene de andre ikke kjører, og utsiktene de andre ikke får se. En lokal guide sørger for at turen er forbeholdt ditt nivå og dine ønsker, slik at det blir den beste turen overhode for den det gjelder. Filmen under er fra en av de majestetiske toppturene man kan oppleve i Sunnmørsalpene.

.

Jaktopplevelse for livet med lokal jaktguide i privat terreng

Å få en jaktopplevelse til jul er noe alle jegere garantert vil rangerer som nr 1 av årets julegaver! Vi har lokale jaktguider over hele Norge, som står klare til å ta med jegere på godt tilrettelagte jaktturer i trolsk natur, med svært gode skuddsjanser i de viltrike terrengene de huser. Nedenfor kan du se en jaktfilm fra når vi var med jaktguide Laje Gården i Telemark i september 2019. Laje er en av mange jaktguider som har hatt med seg jegere ukentlig gjennom høsten, og alltid får topp rating og bookinger et år i forveien. En jaktopplevelse med slike lokale jaktguider byr på en opplevelse helt utenom det vanlige, med godt tilrettelagt jakt, både for erfarne og ferske jegere.

.

Frisøropplevelsen som setter deg i fokus

Fargespesialisten er en av våre mest populære tjenester for henne, og er uten tvil et unikt tilbud. Frisøren har spesialisert seg på farging, og setter virkelig kunden i fokus. Behandlingen gjennomføres hjemme hos dere, som gir en helt annen opplevelse. Man føler seg mer sett og hørt, og man slapper av på en helt annen måte enn når man må sitte i en salong sammen med fremmede på enhver kant. Sammen med fargespesialisten går kunden grundig til verks på å avdekke hvilket resultat man virkelig er ute etter og hva type behandling som vi passe best. Et unikt og svært populært tilbud som blir booket på nytt og på nytt av de samme kundene.

.

Her kan du se litt av alle de fantastiske opplevelsene som kan velges i..

.

Hvordan fungerer et gavekort fra Biaton ?

  1. Bestill et gavekort i ønsket prisklasse
  2. Du mottar en epost med gavekortet som kan printes og gis i julegave
  3. Den som har fått gavekortet kan bestille hvilken opplevelse de ønsker ved å bruke gavekortets unike kode som er printet på
  4. Opplev og skap minner for livet

.

Vanlige stilte spørsmål om gavekort:

Hvor lenge varer gavekortet?

Varekortet aktiveres den 1.januar 2020 og kan benyttes frem til den 31.Desember 2020.

Hva om man vil kjøpe en opplevelse som koster mer eller mindre enn gavekortes verdi?

Bestiller man noe som er billigere enn gavekortes verdi, kan man bruke resterende på en annen opplevelse på Biaton. Bestiller man noe dyrere, betaler man bare mellomlegget når man bestiller opplevelsen.

.

Her kan du kjøpe gavekort

    

    

.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med oss i kunderservicechatten vår (nederst til høyre på siden) eller send oss en epost på kundeservice@biaton.no