Biaton Internship – Oslo

Har du lyst til å jobbe i et nyoppstartet selskap som utfordrer dagens markedsstruktur?  

 

Vi setter nå sammen et team til et svært spennende prosjekt i et nytt satsningsområde for Biaton. Internshipet gir deg muligheten til å lære hvordan du skal jobbe med hele kundereisen. Helt fra markedsinnsikt, tjenesteutvikling, gjennomføring og evaluering. Teamet som settes sammen skal jobbe med flere spennende markeder, hvor man får jobbe med relevante oppgaver for alle som interesserer seg for enten økonomi, markedsføring, forretningsutvikling eller salg.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse og gjennomføring
  • Forbrukeratferd
  • SoMe marketing
  • Rekruttering
  • Innsalg

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter personer som liker å jobbe med mennesker, er positive, utadvendte og er løsningsorienterte. Miljøet du jobber i, krever at du er tilpasningsdyktig og greier å takle nye utfordringer og problemstillinger. En typisk kandidat for internshipet er studenter innen markedsføring,økonomi, innovasjon og forretningsutvikling.

 

Om Biaton:

Biaton er en plattform for kjøp og salg av tjenester mellom privatpersoner. Vi utfordrer mange av dagens markesdsstrukturer, ved å legge til rette for økt konkurranse fra aktører på et P2P prinsipp. Etter lansering av nettside og app i tidlig 2018, har selskapet hatt en sterk vekst, som gjør at vi nå trenger flere kloke hoder med på laget.


 

 

Send en e-post til hps@biaton.no med en kort tekst om deg selv og legg ved CV.