Kom i ditt livs beste form nå – Asker – en 6 ukers utfordring – Menn

Ta Tak – en seks ukers utfordring for å endre din helse

Dette er åttende gang vi arrangerer denne utfordringen i 2018. Alle kursene har vært fullbooket og utfordringen har 92% tilfredshet hos våre deltakere. Programmet er designet av spesialister innenfor trening og kosthold. Med flere trenere og små grupper får alle deltakere god oppfølging.


Helene Nes – Head coach Crossfit Asker

Dette er tredje gang vi kjører denne type utfordring i Asker. Jeg har personlig sett hvordan høyintensitet og intervalltrening har forandret livet til de som har forpliktet seg til prosessen.

Dette opplegget og denne typen trening ble laget for å introdusere personer som egentlig vil ha gode resultater av treningen, men kanskje synes det virker «skummelt» å dra på et slikt treningssenter på egenhånd.

Vi prøver å finne de rette personene til å delta. De som er klare for å jobbe hardt, som kommer til fullføre programmet, og som til syvende og sist vil være representanter for hva som er mulig å oppnå gjennom denne typen trening.

Hvis dette høres ut som noe du ønsker å bli med på, må du være rask med å fylle ut søknadsskjemaet! Det er begrenset antall plasser, og programmet blir kjapt fulltegnet.

Vi ser frem til å møte deg veldig snart!

Hva vi forventer av deg


Vi ønsker å treffe deg

Velg den tiden som passer deg. På dette møtet får du hilse på en av coachene som skal følge deg under programmet. Du vil få mer informasjon om selve treningsopplegget og tidspunkt for utfordringen. Vi ønsker å vite litt mer om deg og hvorfor du ønsker å være med.

Møtet varer i 20 min.
Adressen er: Lensmannslia 4, Asker. Inngang på fremsiden av bygget. Henvend deg i resepsjonen når du kommer.