Norge er fantastisk

Bilde tatt av Jens Birkeland instagram: @jens.birkeland

Norge er utvilsomt en av verdens fineste steder på jord. Det er hjem til flere natur-under enn vi kan telle, fantastiske byer, en fasinerende histore og er fullt av glade, aktive og kunnskapsrike mennesker. Mange av de er nå tilgjengelig på Biaton.

Toppturguider

Helt fra sørspissen av Norge og helt opp til finnmark finner du nå toppturguider som har lyst å vise deg sin fantastiske bakgård!

Bilde tatt av Steffen Fossbakk
Steffen Fossbakk @seffis

Foto – Fra amatør til profesjonell med den beste, Steffen Fossbakk

Steffen er en kjent fotograf med sine 100.000 følgere på instagram. Steffen holder til i Finnesnes i Nordnorge og han tilbyr en rekke flotte tjenster.

Steffen (@seffis) is a well known photographer with his 100.000 followers on instagram. Steffen is situated in Finnsnes, in the northern parts of Norway. Steffen has a range of available services.

Nord Norge + Jens = Nordlyset/Aurora Borealis

Å oppleve de utrolige fargene som beveger seg over den arktiske himmelen er på manges “bucket list”. Få plasser på jord kan tilby en mer spektakulær opplevelse av nordlyset/Aurora Borealis enn Norge. Jens tar deg med rundt og viser deg de beste stedene for å oppleve Nordlyset. Jens er også en eminent fotograf og viser deg gjerne hvordan du tar bilder av nordlyset eller tar bilder av deg med nordlyset.

Golf – Fiks hooken, faden, drawen og slicen.

Antall trenere og PRO’er vokser raskt på Biaton. Fiks den f…. Slicen nå 🙂 Skal du ut å reise finner du også flinke golfguider som gjerne viser deg sin lokale golfbane!

Lær om jakt – Dra på jakt med erfarne lokale jegere.

Ønsker du å utforske nye jaktområder finnes det mange jaktguider med lokalkunnskap som kan guide deg, slik at du også blir kjent på nye områder. Om du er en fersk jeger kan du lære nyttige tips og triks fra erfarne jegere som vet hva de skal se etter i skogen. Hos Biaton finner du: rypejakt, skogsfugljakt, elgjakt, hjortejakt, rådyrjakt, beverjakt, duejakt, gåsejakt og mange ulike kurs innen jaktlære.

Opplev soloppgangen og solnedgangen fra en fjelltopp.

Har du noen gang prøvd å overnatte i telt på toppen av et fjell? Nå kan du nyte solnedgangen i Nordsjøen når du legger deg og skue utover Sunnmørsalpene når solen står opp i øst. En opplevelse som anbefales på det sterkeste for de som er glad i naturen.

Video credit: John Miller

Bli sterkere med verdens sterkeste – Styrkeløfter Kjell Egil Bakkelund

Styrkeløfter Kjell Egil Bakkelund, verdensrekordholder i -74 kg and -83kg class, tilbyr nå webcoaching og programmering på Biaton.
Kjell er opptatt av god teknikk, kontinuitet, sterk psyke og riktige prioriteringer som trener. Han følger opp alle sine kunder ukentlig og tilpasser programmet etter behov. Kjell liker å jobbe med alle type kunder, fra atleter til oss dødelige! 🙂 Du finner han her.

Har du noe å tilby? Ta kontakt med oss her

Oversikt over hva som finnes på Biaton

Skrevet av Hans-Peter Sperre