Snekker på Biaton – Hvordan det fungerer

Hvem kan tilby snekkertjenester via Biaton?

 

 

Handyman:

Som en selverklært handyman, kan du tilby enkel hjelp til en fast timespris som settes av deg. Uten utdanning som snekker begrenser det seg hvilke oppdrag man kan ta på seg, så her vil vi sammen med deg lage en liste over hva du kan tilby, slik at kunder selv kan se hvilken erfaring og utdanning du stiller med. Typiske oppdrag kan være kutting og montering av listverk, montering av platting osv. Hva du kan ta på deg, må henge i tråd med hva du har erfaring og verktøy til. Heldigvis finnes det mange kunder som hverken har verktøy eller har noen som helst erfaring, så da er det høyst relevant med noen som kan hjelpe til med enkle oppgaver.

Tømrer under utdanning:

Dersom du er på vei til å bli fulltids snekker, har du her muligheten til å benytte kunnskapen og erfaringen du allerede har til å tjene gode penger på enkle oppdrag som du mestrer. Mange kunder trenger noen som kan litt om faget og har verktøy, til å hjelpe dem med de litt mer utfordrende oppgavene.

Profesjonelle snekkere og etablerte firma:

Dersom du er en erfaren snekker som også ønsker oppdrag på siden av den daglige jobben/hverdagen, er dette en flott mulighet til å tilby dine kvalifikasjoner til en stor målgruppe og tjene gode penger på si. Du velger selv når du er tilgjengelig for bookinger og du tar imot de oppdragene som passer med din hverdag og ønsker. Vi sørger alltid for å gjøre utdanningen din godt synlig ovenfor kunder slik at de vet at dette er en tilbyder som kan ta de vanskeligere oppgavene. Hos oss kan man enkelt registrere bedrifter, slik at bedriften din øker synligheten sin og kan ta imot oppdrag direkte gjennom oss.

Hvordan bookinger gjennomføres som snekker på Biaton

Alle tjenester legges opp med en timespris som bestemmes av deg/dere. Kunder tar kontakt med deg via en chat for å presentere hva de trenger hjelp med. Sammen anslår dere hvor lang tid jobben vil ta, slik at kunden kan booke inn antall timer. Dersom det er vanskelig å anslå, kan man også booke inn en enkelttime, slik at dere kan komme på en befaring for å gjøre et anslag. Da kan kunden booke inn timene dere blir enige om i etterkant. I noen situasjoner ender man opp på enten flere, eller færre timer enn anslått, noe man enkelt fikser i etterkant.

 

Har du allerede lagt igjen kontaktinfo for å vite mer om å tilby snekkertjenester via Biaton, vil du bli oppringt av en av våre kundebehandler om kort tid for å gi deg mer info og hjelpe deg videre i prosessen. Du kan nå oss på epost biaton@kunderservice.no om du har noen spørsmål.