Tilby vipper og bryn gjennom Biaton for økt kundemasse

Hvem kan tilby vipper og bryn behandlinger på Biaton?

  • Etablerte selskaper med egen salong

  • Hjemmesalonger

  • Privatpersoner/freelancere for hjemmebesøk

Kort om Biaton

Biaton er et online kjøpesenter for tjenester. Det er et populært samlepunkt hvor flinke tilbydere kan vise frem og tilby tjenestene sine og nå ut til flere kunder. Ved å samle tilbyderene på et sted gjør vi det mye lettere for kjøperene å finne de gode tjenestene i sitt lokalområde. Per i dag er våre største kategorier; skjønnhet og vellvære, trening, småjobber og friluftsliv.

Tilgang på en stor kundebase

Biaton har i dag omlag 70.000 besøkende i uken og brukerene handler mange forskjellige tjenester.  Nå kan du gratis tilby dine tjenester via Biaton. Vi skaper synergier mellom markedene. En kunde som handler frisørtjenester eller en treningstime, er aktuell for å bestille en vippe eller bryn behandling av deg. Det er blant annet dette som gjør at vi kan enkelt bistå med å skaffe deg/dere flere nye kunder. Biaton krever ingen form for eksklusivitet, du kan prøve Biaton og fortsette som tidligere, samtidig.

Gratis tilgang til markedsføringseksperter

Biatons markedsføringsteam jobber hver dag med annonsering på Google, Facebook og Youtube. Ved å tilby tjenester gjennom Biaton, vil dine tjenester bli markedsført i disse kanalene, uten at det koster deg noenting. Slik bidrar vi til at du og ditt selskap alltid er synlig for potensielle kunder i dagens nettbaserte samfunn.

Vi gjør det enkelt for deg og kunden

Med et moderne bookingsystem og trygt betalingssystem gjør vi det enkelt for deg og kunden. Kunden kan enkelt gå inn og se på de forskjellige tilbudene som finnes, undersøke tilgjenglighet i kalenderen før de bestiller. Du kan også benytte kalenderen for å få full oversikt over innkommende bestillinger. Når en kunde har bestilt en tjeneste har han også forhåndsbetalt, det betyr at du som tilbyder er garantert å få betalingen du skal ha uten noen forsinkelser. Alle bilager kommer rett på e-post.

Kommunikasjon: Du kan enkelt kommunisere med kunden gjennom chat. Det er noe som har blitt svært populært og som kundene setter pris på. Systemet gjør at du også enkelt kan skille mellom kunder som har bestilt noe og kunder som tar kontakt/stiller spørsmål før de bestiller.

App: Appen gjør det spesielt enkelt for deg som tilbyder. Her får du beskjed når du mottar betalinger, bestillinger og meldinger. Biaton app er tilgjengelig både på IOS og Android.

Kom igang nå…

Vi er for tiden på utkikk etter flinke tilbydere innen vipper, bryn og pedikyr. Dersom du mener du/dere er en god match for Biaton, send en mail til vår skjønnhet og vellvære ansvarlig – helene@biaton.no så tar hun kontakt. Det lønner seg å være tidlig ute