Unik jaktweekend (Sandhammeren / 3 dager / 2 pers) - BIATON
Start- og sluttdato
Tips en venn
 
 
Innstillinger
Ta bilde
Beskrivelse:
Jakt i underbara omgivningar. Vi inbjuder dig till en helt unik jakthelg. Under samma helg jagar vi efter olika arter och med olika former av jakt. Terrängen är en blandning av infield och fält. Vildsvinjakt: Jager på natten, på sommaren kan vi smyga och sitta på åtel. Om det är mörkt har vi två upplysta åtelplassar. Rådjur: Här finns möjligheter för både smygjakt och med hund (körning), beroende på vad du föredrar Mitt i terrängen finns en bed and breakfast som vi rekommenderar.
... Mer
Mindre
Praktisk informasjon:
Torsdag: Vildsvin kväll/natt Fredag Och lördag: Morgon: Rå och Kron Förmiddag: Hundjakt på Fasan, Hare och räv( Bonus) Eftermiddag : Rå och kron Kväll / natt: Vildsvin Söndag: Morgon: Rå och kron Söndagsmiddag innan avresa. "Jakten sker i torn, vid önskemål kan det ske med hundar och i vakkoja med fast belysning. Kikare x10- . Eftersök ingår. Hundarna är Viltspårschampions. Eget slakteri med kyl. Kunden får ett upplägg kring jakt och vistelse på Österlen. Rekommenderar boende på YSB.se"
... Mer
Mindre

Unik jaktweekend (Sandhammeren / 3 dager / 2 pers)

Sandhammaren (Sør-Øst Sverige)
1 - 2 personer
4 dager
13640 NOK
Om tilbyderen:
Ulf
Erfaren jägare och eftersöksjägare reg i Norge och godkänd Sverige, speciellt på klövvilt. 3 jakthundar, 2 st champion viltspår. God förståelse i norsk, tal och skrift.
... Mer
Mindre
kronhjort
villsvinjakt
fasan
villsvin
Rådyr
rådyrsjakt
rådjur
hunting guide
Sør-Øst Sverige
Sandhammaren
jakt
Hunting
Sweden
jaktguide