Smygjakt på rådjur och vildsvin (Växjö/3 dagar/1 pers) - BIATON
Start- og sluttdato
Tips en venn
 
 
Innstillinger
Ta bilde
Beskrivelse:
Följ med mig på jakt efter rådjur och vildsvin utanför Växjö . Vi smyger efter rådjur tidig morgon och kväll både på fält och i skog , när det börjar skymma jagar vi vildsvin i den växande grödan . Schema: Ankomstdagen jagar vi på kvällen efter rådjur, när det börjar skymma går vi över till vildsvin . Dag två ut tidig morgon och jagar rådjur. Eftermiddag/kväll jagar vi rådjur ,senare vildsvin . Dag tre tidig morgon jagar vi rådjur, sedan är jakten över . Frukost och lunch ingår. Vill du ha ett annat upplägg på hur jakten ska läggas upp är det inga problem vi jagar efter dina önskemål.
... Mer
Mindre
Praktisk informasjon:
Ingår i priset : -jaktguide -tre jaktdagar -två övernattningar i stuga ut mot Toftasjön -frukost och lunch Fällavgift: 1000 kr råbock Fri kvot på vildsvin ingen fällavgift Kött och trofé tillfaller jägaren Stugan vi bor i har innlagt strøm og vann og ligger 4 km fra jaktmarken. Husk: Våpen måste innklareres hos tullverket, se tullverket.se Svensk jegeravgift måste betalas
... Mer
Mindre

Smygjakt på rådjur och vildsvin (Växjö/3 dagar/1 pers)

Växjö
1 person
3 dager
8928 SEK
Om tilbyderen:
Victor
Victor heter jag , är 30 år gammal ! Jag brinner för jakt i alla dess former , jag har två hundar som jag jagar med , en spets som jagar älg och vildsvin och en schäferhund som endas används till eftersök . Smygjakt på rådjur och vildsvin är något som jag lägger den mesta tiden på när jag inte jagar älg med min hund .
... Mer
Mindre
jakt
vildsvin
rådjur
jaktguide
Omtaler
Thomas Løvik 29 Aug
Victor er en meget hyggelig og dyktig guide som er flink til å finne gode jaktsituasjoner. Mye vilt i området.
... Mer
Mindre
Øyvind Stjernfeldt juvet 25 Aug
... Mer
Mindre