Kostholdsveileder (Bachelor i Ernæring) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Kostholdsveiledning. Trenger du hjelp til å få er større overskudd i hverdagen eller bare hvordan lage mer enkel, mettende og næringsrik mat hjemme? Jeg kan tilrettelegge og gi deg enkle knagger for at du skal kunne lykkes med dine mål. Ønsker å hjelpe deg som er motivert for en forandring om det er å gå opp eller ned noen kg, få et mer variert kosthold. Gleder meg til å høre fra deg :) ❗SLIK FUNGERER BOOKINGEN:❗ ➡ Når du har booket tjenesten åpnes en chat med tilbyderen ➡ På chatten kan dere planlegge gjennomføringen av tjenesten ➡ Dere kan bli enige om å flytte tidspunktet om det blir nødvendig ➡ Gratis kansellering for begge opp til 24 timer før tjenesten. ➡ Vi garanterer trygg betaling for begge parter. Betaler du utenfor kan vi ikke hjelpe deg. ➡ Skal du booke en tjeneste som går over en lengre periode. Book dato du ønsker oppstart av tjenesten.
... More
Less

Kostholdsveileder (Bachelor i Ernæring)

Gamle Fredrikstad, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
450 NOK
About the provider:
Marte Sjøblom
Bachelor i ernæring. Tilbyr kostholdsveiledning. Kostholdskurs: Hjemmelaget barnemat, mat oppimot trening, lavfodmap osv.
... More
Less
dårlig energi
vekttap
lavfodmap
diett
slanking
overvekt
overvektig
ernæring
Kostholdsveiledning
kosthold
fedme
barnemat
Reviews
Hans-Peter Sperre 19 Jun
Trengte en 6-ukersplan for kosthold. Marte leverte raskt en fin og detaljert plan og med forklaring på alt. Helt supert.
... More
Less