Hjulskift - hjemme eller på jobb (Kristiansand) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Jeg jobber som Lastebil Mekaniker på fulltid, på Mjåvann. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Kristiansand)

Nodeland, Norway
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Henrik Seyffarth
Hei! Jeg kan i en periode tilby dekkskift på bilen. Jeg jobber fulltid som lastebil mekaniker. Jeg stiller med alt av nødvendig utstyr for å få jobben gjort. Send meg ei meklig og vi avtaler ei passende tid. Ser frem til å høre ifra deg!
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
skifte dekk
dekkskift Nodeland
hjulskift Nodeland
bil
Reviews
silje marlen jenssen 10 Nov
Kjempe bra :D
... More
Less
Karen Kvam 02 Nov
Veldig fornøyd! Anbefales!
... More
Less
Pål Zachariassen 02 Nov
kjempe bra
... More
Less