Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandnes) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økter rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandnes)

Sandnes, Norway
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Tommy Lura
Nå er det snart tid for å legge om til vinterdekk. Hvis du ikke vil gjøre jobben selv, da kan du bare send meg en Booking. Jobber skift og er ledig enten på dag tid eller kveldstid. For å bli enig om en tid som passer for oss begge er det bare å booke tid så kan vi avtale nærmere på chaten. NB : Husk å sende adresse og telefonnummer i chat så snart du har booket.
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
skifte dekk
dekkskift Sandnes
hjulskift Sandnes
bil
Reviews
Elisabeth Heian 25 Nov
... More
Less
Kjell Arne Hellum 14 Nov
... More
Less
Claes Kronberg 13 Nov
Veldig hyggelig og professionelt gjennomført. Bare og anbefale
... More
Less