Hjulskift - hjemme eller på jobb (Bergen) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økter rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Bergen)

Bergen, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Emiil Bruaas
Hei, Jeg er en gutt på snart 20år. Jeg er utadvendt, pliktoppfyllende, presis og jobber effektivt samtidig som jeg er nøye. Stor interesse for bil. Hjelper deg gjerne å skifte dekk Håper å høre fra deg
... More
Less
bergen
hjulskift
Dekkskift
dekk bergen
dekkskift bergen
hjulskift bergen
Reviews
Egle Gimb 28 May
... More
Less
Ulrikke Kjær 27 May
... More
Less
Jenny Glesnes 27 May
... More
Less