Hjulskift - hjemme eller på jobb (Drammen-Lier-Nedre eiker-Konnerud-Åskollen) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på din/dine bil(er) der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, sender du meg adressen du har valgt i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Jeg ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Praktisk info: Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på én bil Jeg stiller med alt nødvendig utstyr. Jeg sprayer bolter/skruer så de ikke skal ruste fast, i tillegg til at jeg skrur til alle bolter med momentnøkkel. Dette gjør at jeg kan skru til med akkurat rett moment på alle biler. Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes, og bolter, må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økter rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Drammen-Lier-Nedre eiker-Konnerud-Åskollen)

Drammen, Norway
Up to 1 man
Up to 1 hour
300 NOK
About the provider:
Henrik Abelsen
Jeg sikrer deg trygg, ukomplisert og billig hjulskift på din/dine bil(er)! Jeg har god erfaring med hjulskift og er ofte tilgjengelig. Det er bare å ta kontakt☺️
... More
Less
dekkskift drammen
hjulskift drammen
hjulskift
Dekkskift
Drammen
dekkskift Buskerud
Buskerud
bil
Reviews
Torild Groven 17 Aug
Mottaker av tjenesten, Inger 75 år, er meget fornøyd; han kom presis og jobbet effektivt!
... More
Less
Caroline Neuroth 09 Jun
Profesjonell og effektiv! Anbefales!
... More
Less
Åsmund Knutson 15 May
... More
Less