Hjulskift - hjemme eller på jobb (Trondheim) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg står som fullbooket, men er ikke det. Jeg kan ikke være avhengig av å krysse vekk en hel dag for at jeg er opptatt i noen timer. Ta kontakt på chat så finner vi en tid som kan passe for deg:-) Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Praktisk info: Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økter rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Trondheim)

Flatåsen, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Óðinn Danielsen
Fra Nord-Norge. Intuitiv interessert i å hjelpe andre. Så hvorfor ikke bidra med hjulskift når man har redksapene som kan hjelpe.
... More
Less
Dekkskift
hjulskift Flatåsen
dekkskift Flatåsen
hjulskift
skifte dekk
bil
Reviews
Geir Forsmo 05 Jun
... More
Less
Janniken Sellæg 25 May
... More
Less
Frode Thomassen Singsaas 14 May
Skikkelig trivelig fyr, og dekkene ble skiftet på eksemplarisk vis. Topp fornøyd med alt, full score i alle kategorier.
... More
Less