Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandnes) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Holder til i Sandnes, men reiser gjerne lengre distanser for å hjelpe deg. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag (har du ikke tilgang på dette så har jeg løftebukk i eget lokale man kan bruke) Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandnes)

Sandnes, Norway
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Camilla Klausen
Jeg er ei 22år gammel jente som er utdannet som biloppretter, for øyeblikket jobber jeg som biltekniker på Tesla! Noe jeg trives veldig godt med. Jeg har jobbet med bil og hatt bil som hobby i flerne år nå, og blir aldri lei! Har selv 3 biler, der to av bilene er prosjektbiler/sommerbiler som jeg stor koser meg med! Som dekkskifter kan jeg garantere dere en trygg og god opplevelse hos meg. Jeg har eget lokale med løftebukk hvis dere skal slite med plass å stå, så er det ingen problem å kjøre bort der. Om det skulle være noe spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!:)
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
skifte dekk
dekkskift Sandnes
hjulskift Sandnes
bil
Reviews
Richard Kvalsvik 18 Jun
Synes hun var kjempehyggelig, profesjonell og kjapp. Kommer nok til å benytte henne når vinterskoene skal tilbake på kjerra :D
... More
Less
Soren Christensen 01 Jun
... More
Less
Trude Halsen 20 May
Superfornøyd
... More
Less