Hjulskift - hjemme eller på jobb (Os) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Os)

Os, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Odin Sørstrønen
Er ein kjekk å trivelig kar frå Os som jobber i Nordsjøen. Liker å holde på med småjobber og gjer alltid ein oppgåve skikkelig.
... More
Less
dekkskift Os
hjulskift Os
Dekkskift
hjulskift
skifte dekk
bil
Reviews
Jordanka Manasievska 02 Oct
... More
Less
Jordanka Manasievska 29 May
Super fornøyd med Odin og jobben han har utført. Vil anbefale hjertelig! Rask til å svare, fleksibel og presis. Ryddig kar og jeg ville gjerne brukt tjenesten igjen:)
... More
Less