Hjulskift - hjemme eller på jobb (Skodje, Ålesund) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Jeg kan komme hjem til deg på kveldstid og helg, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du lager middag, er på trening eller bare vil slappe av. Bor du litt langt unna meg? Send meg en melding så finner vi ut av det, tillegg for ferger vil eventuelt komme i tillegg. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Jeg ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Skodje, Ålesund)

Skodje, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Ruben Eidem
Orker du ikke legge om til sommerdekk selv? Da kan jeg fikse det for deg, jeg kommer dit du er og skifter dekkene. Send meg en chat, så blir vi enige om tidspunkt og sted👌
... More
Less
hjulskift ålesund
dekkskift ålesund
dekkskift skodje
hjulskift skodje
Dekkskift
Møre og romsdal
Dekkskift vestnes
Dekkskift ørskog