Hjulskift - hjemme eller på jobb (Øvre Romrike) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å sende meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Øvre Romrike)

Nannestad, Norway
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Espen Bergmann
21 år med ett barn og samboer, bor på nannestad og jobber mye med bil på fritiden.
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
dekkskift nannestad
hjulskift nannestad
skifte dekk
bil
Reviews
Agnethe Taugbøl Eriksen 10 Nov
Blid og servicevennelig som kom til avtalt tid. Effektiv og flink- anbefales på det sterkeste! Aldri vært så enkelt å skifte dekk når man til og med kan få det hjemme ! Suveren tjeneste!
... More
Less