Hjulskift - hjemme eller på jobb (Oppegård) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å sende meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Vi ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Hjul som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Oppegård)

Oppegård, Norway
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Mateusz Rzeszuto
Hei og velkommen til profilen min. Er en bilmekaniker med fagbrev som jobber til daglig hos Volkswagen i Oslo. Jeg trives veldig godt med det jeg driver med og for å si det sånt, så elsker jeg bilverden. For ikke så lenge siden, hadde jeg funnet dette nettstedet som jeg synes er et bra mulighet for å drive med bil etter jobb og ikke minst hjelpe folk med å skifte hjul når dem er opptatt eller ikke har tid til å vente på verkstedtime. Jeg stiller opp med alt nødvendig utstyr, så det eneste du må gjøre er å klargjøre plassen, slik at det er et flat og rett underlag der hvor bilen står. Ikke nøl med å ta kontakt, er ledig allerede fra nå. Vi sees!
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
skifte dekk
dekkskift Oppegård
hjulskift Oppegård
bil
Reviews
Patrick Svendsen 09 Oct
Topp service.
... More
Less
Patrick Svendsen 09 Oct
Topp service til avtalt tid.
... More
Less
Simen Mæhlum 29 May
... More
Less