Hjulskift - hjemme eller på jobb (Greåker) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Marius bruker 9 minutter på små biler, og 13 minutter på større biler. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Jeg ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre ❗Juridisk:❗ Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Greåker)

Sellebakk, Norway
Up to 1 man
Up to 15 min
350 NOK
About the provider:
Marius Skauen
Jeg er effektiv, og svært tilgjengelig. Om alt ligger til rette, kan jeg bruke 9 minutter på en liten bil og 13 minutter på en stor bil.
... More
Less
dekkskift fredrikstad
hjulskfit fredrikstad
Dekkskift
hjulskift
bil
hjulskifte
skifte dekk
dekk
Sarpsborg
Reviews
Marius Iversen 03 Nov
... More
Less
Cecilia Ly 02 Nov
... More
Less
Marianne Grøndahl 30 Oct
Svært hyggelig gutt, punktlig og effektiv. Veldig fornøyd!!!
... More
Less