Hjulskift - Hjemme eller på jobb (Trondheim/Malvik) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verksted, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg, må du huske å sende med adressen din på melding, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Ser frem til å hjelpe deg!
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - Hjemme eller på jobb (Trondheim/Malvik)

Trondheim/malvik
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Håkon Sporstøl
Hei! 19 år gammel fra Trondheim/Malvik. Lærling som ROV-pilot offshore(Nordsjøen) med utdanning som automatiker fra Malvik videregående. Jeg har egen bil (2 faktisk) og utstyr for å få tjenesten min gjort.
... More
Less
Dekkskift
hjulskift
Reviews
Henning Meier 22 Nov
Fin, ryddig og hyggelig. Topp fyr!
... More
Less
Emil Almås 07 Nov
... More
Less
Kjell Buaas 05 Nov
Hyggelig og punktlig person. Arbeidet ble utført akkurat som avtalt. Tommel opp.
... More
Less