Hjulskift - hjemme eller på jobb (Stovner/Alnabru) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp.
... More
Less
Practical information:
Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil Vi stiller med alt nødvendig utstyr Bilen må stå på flatt og fast underlag Dekk som skal byttes må være tilgjengelig Kun biler opp til 2,5 tonn Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Stovner/Alnabru)

Stovner/Alnabru
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Niklas Olausson
dekk
alnabru
hjul
Stovner
hjulskift
Reviews
Tuan Amit 17 Oct
Fikk beskjed idag om å flytte bestilt time torsdag 17:00 til lørdag Kl,10:00. Og hadde vi flere samtale til å gjort idag. Jeg tror reservasjon programmet til kalender og bestillings time skal oppdateres,
... More
Less
Alexander Lervik 12 Oct
👍
... More
Less
piotr nowak 12 Oct
... More
Less