Hjulskift - hjemme eller på jobb (Asker) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp.
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Vi stiller med alt nødvendig utstyr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Kun biler opp til 2,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Asker)

Asker
Up to 1 man
Up to 1 hour
300 NOK
About the provider:
Philip Arnevig
Heisann! Kort fortalt er jeg en gutt på 18 år som går på videregående og jobber på Securitas. Vil gjøre dette for å ha en liten sidejobb. Jobber og går på skolen men send meg en melding så avtaler vi en dag som passer for begge :)
... More
Less
hjulskift asker
asker
Dekkskift
hjulskift
Reviews
Mikkel Holmesland 15 Nov
... More
Less
John Asle Stende 08 Nov
... More
Less
Marius Røe 06 Nov
Bra mann Philip. Sleit som F med å få av det ene hjulet, men ga seg ikke. Smurte gjenger som var tørre og leverte. 100% fornøyd.
... More
Less