Hjulskift - hjemme eller på jobb (Kristiansand) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Ønsker du å bestille for flere biler så bare velg flere "økter" når du velger dato og klokkeslett for bestillingen
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Vi stiller med alt nødvendig utstyr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Kun biler opp til 2,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Kristiansand)

Kristiansand
Up to 1 man
Up to 45 min
300 NOK
About the provider:
Abdulrahman Dabdoub
Skal du bytte dekkene på bilen? Har du ikke tid eller gidder du ikke køen? Da kan jeg hjelpe deg med det, alt du trenger å gjøre er å skreve meg en melding, sendt sammen med addressen din så kommer jeg hjem til deg fortest mulig. ( kommer litt an på hvor du bor!) Høres det noe for deg? Da venter jeg på din melding :)
... More
Less
hjulskift kristiansand
dekkskift kristiansand