Hjulskift - hjemme eller på jobb (Røyken/Asker og omegn) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Jeg kommer til hele Røyken, Hurum, Slemmestad samt Spikkestad og nedover til Lierstranda. Og Heggedal, Vollen og inn til Asker. Bor du i nærheten av disse områdene og er usikker, chat med meg nå og vi finner ut av det. Du får igjen pengene om vi ikke finner ut av det om du booker en tid også! Ønsker du å bestille for flere biler så bare velg flere "økter" når du velger dato og klokkeslett for bestillingen. Ser fram til å høre fra deg!
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Vi stiller med alt nødvendig utstyr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Kun biler opp til 2,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre. -Om det ikke er nok ledige tider til å ta flere biler i samme bestilling på det tidspunktet du ønsker dette, ta kontakt via chat og vi finner ut av det, som regel går det mindre enn 30min, slik at jeg kan rekke flere biler i løpet av den tiden. Eventuelt kan jeg prøve få utsatt neste avtale en halvtimes tid. Finnes alltid en løsning. Bare ikke nøl med å ta kontakt.. Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Røyken/Asker og omegn)

Røyken
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Bjørn Erik Mol
Hei, Jeg er 31 år gammel. Er fra Asker/Røyken. Jeg har skrudd mye bil og motorsykkel og er motor interessert. Jeg kan helt trygt skifte dekk for deg :) Er det noe du lurer på? Ta kontakt! Håper å høre fra deg!
... More
Less
skifte dekk røyken
Dekkskift røyken
dekkskift asker
Dekkskift hurum
hjulskift
Reviews
Linda Hagen 15 Oct
Kom til tiden og jobbet effektivt 😊 Ryddet på plass dekkene for meg igjen også. Anbefales!
... More
Less
Trond Bårli-Olsen 15 Oct
Han kom til tiden og jobben ble godt utført. Anbefales
... More
Less
Michelle Foreman 12 Oct
... More
Less