Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sognsvann/Oslo) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Ta kontakt via chatten så finner vi tidspunkt som klaffer for oss begge, jobber ulikt hver uke så det er ryddigst slik. Ikke nøl med å spørre om det er noe du lurer på! Hjulskiftet kan gjennomføres mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Ønsker du å bestille for flere biler så bare velg flere økter når du velger dato og klokkeslett for bestillingen. Selve skiftet går som regel kjappere enn oppgitt tid avhengig av hvor klart ting er når jeg kommer.
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Jeg stiller med alt nødvendig utstyr, hjulmuttere blir strammet til iht. fabrikantens spesifikasjon. - Flott om du har dekk klart og bestemt deg for hvilke som skal på hvor før jeg kommer! - Jeg har kloss for trygg/riktig heving av Tesla model X/S samt model 3. - Flott om du skriver type bil/årsmodell eller skiltnr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Personbiler opp til 3,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Jeg ser frem til å hjelpe deg! Jeg utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Jeg stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sognsvann/Oslo)

Sognsvann
Up to 1 man
Up to 1 hour
300 NOK
About the provider:
Fredrik Børresen
"91 modell" med interesse for bla. bil, mc, fly, trening, elektronikk/data og "gjør det selv prosjekter". Jobber døgnkontinuerlig turnus med friperioder som gjør at jeg tidvis har tid til å ta i et tak med dekkskift mellom andre prosjekter. Syns generelt det å jobbe på bil og MC er artig og er opptatt at ting skal gjøres ordentlig. Undertegnede er godt vant til å ta av, og på dekk siden jeg stadig er av med dekk når jeg pusler med mine biler i egen hobbygarasje. Har du dekksettet som skal på stående klart blir jobben gjort effektivt men riktig. Muttere blir eksempelvis trukket til iht. bilens spesifikasjon med momentnøkkel og ikke overstrammet med muttertrekker eller latmannsarm. Ser frem til å gyve løs på dekkskift på bilen din enten det er en gammel traver eller en Tesla med litt uortodokse jekkefester (som jeg naturligvis har løsning for)
... More
Less
dekkskift oslo
dekkskift bil
dekkskift sognsvann
Reviews
Anne Buhaug 15 Oct
... More
Less
reidun blehr Lånkan 15 Oct
Anbefales på det varmeste!
... More
Less
julian grodum 15 Oct
Fredrik kan jeg absolutt anbefale!
... More
Less