Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandefjord) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Ønsker du å bestille for flere biler så bare velg flere "økter" når du velger dato og klokkeslett for bestillingen
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Vi stiller med alt nødvendig utstyr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Kun biler opp til 2,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Sandefjord)

Sandefjord
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Brian Øynes
Jeg er en glad gutt på 20 år som brenner for bil og å skru bil. Over gjennomsnittet bilinteressert og jeg kan det jeg driver med. Har fagbrev som bilmekaniker.
... More
Less
Dekkskift
sandefjord
hjulskift
skifte dekk
skifte hjul
Reviews
Charlotte Lindqvist 03 Oct
Meget fornøyd. Dykket opp med kort varsel til avtalt tid. Raskt unnagjort og jeg slapp å løfte dekkene inn og ut av bilen for å kjøre av gårde for å skifte dekk.
... More
Less