Hjulskift - hjemme eller på jobb (Moss,Våler,Rygge) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Dropp kø og høye priser på verkstedet, jeg skifter hjulene på bilen din der du ønsker. Du velger selv hvilket tidspunkt du ønsker, så her kan du få unna hjulskiftingen mens du er på jobb, trening eller hjemme med familien. Så fort du har booket meg inn, må du huske å send meg adressen din i chatten, så jeg vet hvor jeg skal møte opp. Ønsker du å bestille for flere biler så bare velg flere "økter" når du velger dato og klokkeslett for bestillingen
... More
Less
Practical information:
- Tjenesten inkluderer komplett hjulskift på en bil - Vi stiller med alt nødvendig utstyr - Bilen må stå på flatt og fast underlag - Dekk som skal byttes må være tilgjengelig - Kun biler opp til 2,5 tonn - Dersom du har flere biler, kan du booke inn flere økte rett etter hverandre Vi ser frem til å hjelpe deg! Vi utfører kun hjulskift på bil, og ingen andre tilleggstjenester som krever sertifisering. Vi stiller heller ikke med noen forsikring på bil/hjulskifte, så dette tilfaller eier.
... More
Less

Hjulskift - hjemme eller på jobb (Moss,Våler,Rygge)

Moss,Våler
Up to 1 man
Up to 30 min
300 NOK
About the provider:
Marius Saastad
hjulskift
dekkskift moss
hjulskift moss
skifte dekk
Dekkskift
bil
Reviews
Tom-Remi Hansen Stenqvist 10 Nov
... More
Less
Tom-Remi Hansen Stenqvist 03 Nov
Svarte raskt på henvendelse, kom presis på kort varsel, var serviceinnstilt og gjorde en god jobb. Kommer til å bruke Marius flere ganger.
... More
Less