Eksklusiv ørretfiske med overnatting (Fyresdal) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Hei mitt navn er Olav, og jeg tilbyr en fantastisk fisketjeneste. Jeg tar dere med på en uforglemmelig fisketur i noen veldig gode fjellvann. Der kan vi kan få fiske tett opp mot 3 kg. Dette er et område jeg kjenner veldig god, å jeg veit hvor fisken står og hva den biter på. Her er det virkelig mulig å få veldig gode fiskeopplevelser, få store naturopplevelser og ro i sjelen Om fiske Fiske skjer i små og store fjellvann som er god forvalta over mange år. Så det kan forventes mye stor og fin fisk. Det er mulig å bruke flue og sluk, både fra land og robåt.
... More
Less
Practical information:
Om overnatting Det er både mulig å sove i hytter som jeg disponerer i område. Her er det bra standard med blant annet badestamp som kan brukes mellom fiske-økten
... More
Less

Eksklusiv ørretfiske med overnatting (Fyresdal)

Fyresdal, Norway
Up to 5 people
Up to 13 hours 30 min
1750 NOK
About the provider:
Olav Greivstad
Svært dedikert friluftslivs mann frå Fyresdal, med ein stor lidenskap for fuglejakt. Tilbyr eksklusiv jakt og fiske på privat terreng med store og bra forvalta stammer. Kjenner områda svært god gjennom 25 års egen erfaring og nedarva kunnskap frå tidligere generasjoner. Så veit hvor ein skal gå for å få dei store naturopplevelsen.
... More
Less
Fiske
Ørret
fishing