Ørretfiske / Sea trout - Fishing guide (Oslofjorden) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Tommy Nielsen og jeg tilbyr guidet ørretfiske i nydelige omgivelser midt i Oslogjorden. Bli med og oppleve jakten på havets sølv (sjøørret fiske) i fantastiske omgivelser midt i Osloforden. Vi starter økten med litt praktisk info rundt fiske og utstyr før vi går til fiskeplassen for og prøve lykken. Vi vet allerede hvor fisken står så jeg blir med og viser hvor og hvordan vi skal presentere utstyret for fisken og består nødvendig slik at du trygt får fisken i håven. Underveis blir det en matbit med litt undervisning i hva slags utstyr en bruker til de rette tidene på døgnet samt hvordan en entrer fiskeplassen med mest lykke. Vi kjører selvfølgelig en liten fiskekonkurranse vist dere er flere med premie. Er det noe du lurer på angående ørretfiske, er det bare å ta kontakt i chatten her. Håper vi ses til en flott opplevelse i fjæra :)
... More
Less
Practical information:
... More
Less

Ørretfiske / Sea trout - Fishing guide (Oslofjorden)

Sætre, Norway
Up to 1 man
Up to 3 hours
500 NOK
About the provider:
Tommy Nielsen
32 år gammel 3 barns far fra midtre Oslofjord med lidenskap for Norsk natur, jakt, fiske og ekspedisjons turer. Med mer enn halve livet brukt til dette, har en klart å bygge seg opp god erfaring med hvordan finne den ultimate naturopplevelse som en mer enn gjerne deler med flere?⛺️?
... More
Less
Fiske
friluftsliv
jakt
opplevelse
oslofjorden
natur
Reviews
Emma Eriksen 01 Jul
Topp fiskeguide. Anbefales på det sterkeste. Guidet oss til flere flotte fiskeplasser, bra utstyr, gode tips, og det ble fisk på stangen!
... More
Less
Martin Johansen 01 Jul
Vi hadde en fantastisk dag sammen med Tommy. Han viste oss de gode fiskeplassene og lærte oss om fiske. Absolutt å anbefale!
... More
Less