Fargespesialisten Lillestrøm: Klipp + Farge av Stina - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Fargespesialisten er en gruppe frisører som har spesialisert seg på fargebehandlinger. (Helfarge, striper, balayage, frihåndsteknikker, sombre, ombre) Jeg tilbyr klipp og farge til fastpris på 1999,- (alt inkludert). Jeg har lang erfaring innen hårklipp og farge og har jobbet i bransjen i mange år. I en hektisk hverdag er det ikke alltid lett å komme seg til frisøren og etterspørselen etter frisørtjenester hjemme øker. Vi kommer hjem til deg når det måtte passes deg, og du får farget og klippet håret på akkurat samme måte som i en salong.
... More
Less
Practical information:
Fastpris på klipp + hårfarge: 1999,- Jeg kommer hjem til deg etter avtalt tid og utfører klipp- og fargebehandlingen. Jeg har fornøydhetsgaranti - det betyr at om du ikke ble helt fornøyd kommer jeg tilbake og retter opp. Les gjerne alle tilbakemeldinger/ratinger fra tidligere kunder under for et inntrykk av min kvalitet. Behandlinger: Helfarge, striper, frihåndsteknikker, hettestriper, foliestriper, balayage, foliage. Produkter: Jeg bruker produkter fra Joico både til farging og vask. Jeg tar med alt nødvendig til behandlingen Joico er skånsom mot håret på grunn av lavt innhold av ammoniakk. Den forvandler håret fra innsiden og ut med den banebrytende teknologien ArgiPlex og Quadramine Complex! ArgiPlex inneholder arginin. Arginin er en essensiell aminosyre som naturlig finnes i håret. Hårets naturlige arginin svekkes under en fargeprosess, men takket være ArgiPlex teknologien erstattes dette. Resultatet blir et hår som bevarer sin styrke og faren for at håret blir slitt eller knekker reduseres. Les mer om Joico her: https://www.joico.com/about/ Straks du har bestilt/booket så åpnes en chat direkte mellom oss. Bruk chatten til å fortelle meg om dine behov/ønsker slik at jeg kan planlegge fargebehandlingen din! Da sikrer vi et godt resultat.
... More
Less

Fargespesialisten Lillestrøm: Klipp + Farge av Stina

Lillestrøm
Up to 1 man
Up to 3 hours
1708 NOK
About the provider:
Fargespesialisten - Stina (Oslo)
Mitt navn er Stina. Jeg har lang erfaring og har jobbet i flere av Oslos beste salonger. Utdannet frisør fra Adam og Eva skolen og har bygd på med flere kurs de siste årene. Spesielt innen de siste hårtrendene for farge.
... More
Less
frisør
farge hår
hjemmefrisør
striper
hårfarge
balayage
klipp damer
frisør oslo
frihåndsteknikker
Reviews
Lamia Temsamani 08 Dec
Kjempeflink frisør som vet hva hun driver med!
... More
Less
Ayla Varga 29 Oct
Helt perfekt!
... More
Less
Anna Lundgård 29 Oct
Helt fantastisk tjeneste. Kanonflink frisør :D
... More
Less