Hundelufting/dagspass (Ullern) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Hei, mitt navn er Amalie, og jeg tilbyr hundepass i Ullern/Oslo-området :) Hunden din er et sosialt dyr som trenger selskap, trening og nok bevegelse i løpet av en dag. Om ikke kan hunden din få symptomer som indikerer tristhet og atferdsendringer. Dermed er det viktig at hunden din får nok bevegelse, og at hunden ikke er for lenge alene hjemme. Om hunden din ikke får stimulert aktivitetsbehovet sitt, kan dette medføre overvekt og sykdommer. Skaff deg en lidenskapelig hundepasser når du er borte, slik at hunden din får nok bevegelse og selskap! Litt om meg: Jeg har hatt/har 2 hunder i løpet av 10 år. Vi fikk en fullvoksen shæferhund først, deretter fikk vi en sibirsk husky, som nå er 3 år gammel. Jeg har alltid elsket hunder, og er komfortabel med alle typer raser. Ta kontakt: Kontakt meg her via chatten, så finner vi ut av hvor lenge du skal booke meg inn og tidspunkt. Håper jeg får mulighet til å passe på hunden din!
... More
Less
Practical information:
Hva jeg tilbyr: Både lufteturer (minimum 90 minutter) og lengre dagsopphold er mulig å booke inn her. Som du ser er prisen 200 for 1 1/2 time, så da kan du booke inn så lenge du har behov for, med forbehold om at jeg er ledig i kalenderen min på Biaton såklart :)
... More
Less

Hundelufting/dagspass (Ullern)

Oslo, Norway
Up to 1 man
Up to 1 hour
200 NOK
About the provider:
Amalie Skibeli Herrem
Hei, jeg heter Amalie (23). Jeg har hatt/har store hunder helt siden jeg var liten, en shæferhund og en Sibirsk husky. Jeg er veldig glad i hunder, og jeg vet de er også glad i meg. Jeg er geologistudent på Uio, derfor blir jobber som dagspass og hundelufting mest reelt. Tider eg er på universitetet: Mand 10-14 Tirsd 10-12 Onsd 12-16 Torsd 12-16 Jeg ser frem til å passe din bestevenn.
... More
Less
Hundepass
Hund