Hundepass (Ask/Kløfta) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Ønsker du en trygg plass å sende din firbeinte venn, for en kort eller lengre periode? Da kan du ta kontakt med meg. Les mer om meg på min profil beskrivelse. Jeg har lang erfaring med alle størrelser på hund og ser frem til å møte deg og din hund. Hunden din er et sosialt dyr som trenger selskap, trening og nok bevegelse i løpet av en dag. Om ikke kan hunden din få symptomer som indikerer tristhet og atferdsendringer. Dermed er det viktig at hunden din får nok bevegelse, og at hunden ikke er for lenge alene hjemme. Om hunden din ikke får stimulert aktivitetsbehovet sitt, kan dette medføre overvekt og sykdommer. Skaff deg en lidenskapelig hundepasser når du er borte, slik at hunden din får nok bevegelse og selskap!
... More
Less
Practical information:
Prisen er 300 kr pr døgn, uavhenging av om du ønsker en dag pass eller flere. Du booker inn de dagene du ønsker. Ønsker du flere dager, må du booke flere enkelt bookinger. Chat først med meg og forklar hvilke dager du ønsker pass. Levering og henting kan vi så klart bli enige om etter hva som passer deg best. Ta kontakt med meg via chatten så ble vi enige om tidspunkter også ønsker jeg å vite mer om din hund. Det er veldig viktig at hunden går over ens med tisper, og små barn da dette er i mitt hjem til alle døgnets tider.
... More
Less

Hundepass (Ask/Kløfta)

Gjerdrum, Norway
Up to 1 man
Up to 9 hours
300 NOK
About the provider:
June Emilie Olsen
Jeg er ei ung kvinne på 24 år som elsker dyr. Har pr idag en Golden Retriever tispe på 1,5 år. Jeg jobber som miljøarbeider i bakvakt stilling og har masse av tid løpet av dagen. Har en sønn på 3 år og en samboer på 26 år. Chat med meg om det er noe spesifikk du ønsker å evt vite.
... More
Less
Hundepass
hundekennel
hundelufting Gjerdrum
hundepass Gjerdrum
hundelufting
kampen