Windows kurs - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Ruben og jeg tilbyr Microsoft Windows kurs. Windows er et stort system som har mange funlsjoner, og som for mange kan være vanskelig å sette seg inn i. Jeg kan lære deg alt av det grunnleggende om Windows. Jeg har stor interesse for datamaskiner og IT, og jeg har hatt lidenskap for dette i mange år. Jeg har dermed opparbeidet meg mye kunnskap på flere felt. Noe av det jeg kan hjelpe deg med, er følgende; - Installere eller oppgradere til Windows 10 - Koble til Internett - Start, avslutte og administrere applikasjoner - Opprette, kopiere, flytte og omdøpe filer og mapper - Zipping og unzipping filer - Bruke Cortana å søke - Surfe på nettet med Edge eller Chrome. - Sende e-post - Installere nye apper/program - Deling av filer over hjemmenettverk - Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av filer - Konfigurere Windows-oppdateringer - Bruke Windows Defender Og mye, mye mere. Jeg vil lage en skreddersydd opplæringsplan for akkurat deg etter vi har tatt en kort prat, jeg vil med denne praten spørre deg om noen få korte spørsmål for å kunne opprette en profil som skreddersyr læringen til akkurat deg. Trykk på "chat" så kan vi avtale nærmere hva du ønsker, og avtale tidspunkt som passer best for det :)
... More
Less
Practical information:
Opplæringen vil skje via Skype med interaktiv visuell kommunikasjon der du selv vil se akkurat slik det gjøres som hvis jeg satt ved din side.
... More
Less

Windows kurs

Oslo, Norway
Up to 1 man
Up to 1 hour
150 NOK
About the provider:
Ruben Kanstad
Jeg er en 34 år gammel mann. Mine venner beskriver meg som pålitelig og omtenksom. Jeg har interesse i datamaskiner og IT, dette har vært min lidenskap i over 25 år og jeg har opparbeidet mye kunnskap på flere felt.
... More
Less
Windows kurs
datamaskin
internett
Microsoft Windows
Office kurs