Åtejakt på rev i Lier - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Mitt navn er Mads og jeg tilbyr guidet revejakt i Lier. Her har du muligheten for å prøve å overliste selveste Mikkel Rev. Revejakten fungerer fungerer slik at revene er matet inn i løpet av høsten, og det er god aktivitet rundt åta. Nå som sneen kom, blir åta også ekstra attraktiv. Under revejakta sitter du i en campingvogn som er innredet og tilpasset jakten. Denne åteplassen er unik ved at du ofte får øye på reven lenge før den kommer bort til åta. Det er lite som slår spenningen ved å observere en rev komme snikende langs skogkanten i månelyset. Det vil også kunne bli muligheter for å felle grevling. Revejakten vil utover sesongen ha en liten gassovn, som sørger for mer komfort igjennom vinternatta. Det vil bli gode sjanser å postere fra nyåret og utover. Det vil kunne tilrettelegges for at du kan gjennomføre revejakten hvilke som helst dag i uken det passer. Trykk på "chat" om du er interessert eller lurer på noe!
... More
Less
Practical information:
... More
Less

Åtejakt på rev i Lier

Lier, Norway
Up to 1 man
Up to 5 hours
450 NOK
About the provider:
Mads Enger Rønning
Jeg tilbyr jaktopplæring og jaktturer som instruktør/guide på diverse arter av småvilt. Jeg er utdannet viltøkolog fra universitetet NMBU på Ås og jobber som biologi- og naturfagslærer på en Vgs. Jeg er selv veldig glad i jakt og friluftsliv, og har opplevd og erfart mye. Nå ønsker jeg å tilrettelegge for at andre også kan oppleve en del av det den norske naturen har å by på.
... More
Less
jakt
rødrev
Rev
glugge
åtejakt
revejakt
Reviews
Arne Pedersen 25 Jan
En kjempefin opplevelse, vi ble desverre lurt av reven denne gangen. Det var masse aktivitet i området, godt tilrettelagt, hjelpsom og hyggelig guide
... More
Less