Andejakt i Drammensomådet - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
ANDEJAKT! Utrolig spennende og krevende jaktform. Jaktkort er pålagt på innland, men det er fri jakt i fjorder og hav. Det er primært to måter å jakte ender på, enten lokke de til seg med lyder og lokkefugler eller padle rundt med kajakk/kano og skremme opp fugl. Hvilken metode som er best vil variere med område. Jeg vil bruke sommer og tidlig høst til å rekognosere trekkruter og legge opp jaktmuligheter ut i fra det. Jakten foregår tidlig på morgenen eller på ettermiddagen frem til mørkets frembrudd Endene kommer flygende inn eller svømmende, noe som byr på ulike typer skuddsjanser. Stokkender er det mye av og laksender kommer gjerne svømmende i flokker på opptil 10 stk. Stekt andebryst er noe av det beste viltkjøttet som finnes. For mer info eller spørsmål ta gjerne kontakt. Velkommen skal du være 😊 Mads
... More
Less
Practical information:
Nødvendig utstyr: hagle, kamuflasje-klær, sittestol vadebukse (anbefales) eller høye støvler, tilgang på kajakk eller kano er også flott. Ammo 3 og 4, ender er forholdvis hardskutte.
... More
Less

Andejakt i Drammensomådet

Drammen
Up to 2 people
Up to 6 hours
600 NOK
About the provider:
Mads Enger Rønning
Jeg tilbyr jaktopplæring og jaktturer som instruktør/guide på diverse arter av småvilt. Jeg er utdannet viltøkolog fra universitetet NMBU på Ås og jobber som biologi- og naturfagslærer på en Vgs. Jeg er selv veldig glad i jakt og friluftsliv, og har opplevd og erfart mye. Nå ønsker jeg å tilrettelegge for at andre også kan oppleve en del av det den norske naturen har å by på.
... More
Less
jakt
And
småviltjakt