2 dagers skogsfugl og rypejakt - privat terreng i Telemark - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
*September er fullbooket, snart fullt i Oktober også* Jeg tilbyr rype og skogsfugljakt med hund og guide i 2 dager inkludert 2 overnattinger i hytte midt i terrenget! Jeg har jaktet og guidet her mye selv og vet godt hvor både tiuren og rypene holder til. Skogfugljakt med meg og gordonsetteren min Kodak kan by på mange og gode skuddsituasjoner på både storfugl og rype! Det er også mulighet for å stille med egen hund under jakten. Om området: Jeg forvalter et privatområde på 8000 mål som har vært i familien i lang tid. Terrenget har svært god skogsfugl og rypebestand, så her kan du forvente skuddsjangser på tiur, røy, orrfugl, rype og jerpe. Vi forvalter området med hyppig rovviltjakt og begrenset jakttrykk. All jakt på dette området gjøres gjennom guiding på Biaton, og blir ikke leid ut utenom, så på denne måten har vi god kontroll på bestanden til enhver tid. Vi gjøre også egen tanseringer for best mulig forvaltning av bestanden. Området er variert, med bratte lier og småkuperte myrdrag og drar seg fra 500 meter over havet og opptil 900 meter over havet. Om jakten: Med god variasjon, kan man legge opp dagen til å jakte på gammeltiuren hele dagen i lavterrenget, eller komme seg mer opp i høyden for å jakte på rypene. Selv liker jeg en god kombinasjon, hvor man starter dagen med å jakte storfugl, for så å ta noen timer etter rypene, for deretter å avslutte med storfugljakt. Alt etter hvilken form du er i og hva du ønsker å jakte på, kan vi legge opp dagen og ruten deretter. Her er det mulighet for å skyte et eksemplar av alle skogshønsen vi har i Norge på en og samme dag. Noe som er en vanskelig ting å få til, men som blir en bra skryte historie for seiner jaktturer. Om det er ønskelig kan vi også trene litt på leirduer før jakt for å unngå unødvendig bom. Overnatting: Det er inkludert 2 overnattinger i denne bookingen (fredag - søndag). Det betyr at du kan kjøre opp på fredags kveld, slik at du er klar til jakt lørdags morgen etter en god natt søvn, i stedet for å kjøre direkte hit lørdags morgen. Vi har to flott hytte midt i terrenget som dere kan bo i, ellers så har vi også gode overnattingsmuligheter på Greivstad gård, dere bestemmer helt selv. Jeg og Kodak ser frem til å ha med dere på jakt i dette fantastiske og viltrike terrenget! Anbefaler å booke i god tid, da henvendelsene er mange spesielt i september.
... More
Less
Practical information:
- Husk mat og drikke for helga (butikker i nærheten) - Betalt jegeravgift - Ha med nok ammunisjon - Bekledning etter værforhold - Dere må ha eget våpen Booking og gjennomføring: Du kan chatte direkte med meg her før booking om du ønsker å avklare ting rundt jakten. Om ikke kan du booke inn ift hvilken dato du ønsker å komme. Prisen er pr person, så dersom dere er 2 personer må begge booke seg inn til samme helg.
... More
Less

2 dagers skogsfugl og rypejakt - privat terreng i Telemark

Telemark
Up to 3 people
Up to 13 hours 20 min
2750 NOK
About the provider:
Olav Greivstad
Svært dedikert friluftslivs mann frå Fyresdal, med ein stor lidenskap for fuglejakt. Tilbyr eksklusiv jakt og fiske på privat terreng med store og bra forvalta stammer. Kjenner områda svært god gjennom 25 års egen erfaring og nedarva kunnskap frå tidligere generasjoner. Så veit hvor ein skal gå for å få dei store naturopplevelsen.
... More
Less
Reviews
Hans Yngvar Theodorsen 23 Sep
Flott natur, variert og krevende terreng. Fugl i sekken. Olav blir aldri sliten, har solid lokalkunnskap og er meget hyggelig! Kommer gjerne igjen :)
... More
Less