2 dagers eksklusiv reinsjakt - privat terreng (Telemark) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Denne jaktturen er for deg som virkelig har lyst til å oppleve reinsdyrjakt (reinsjakt) på sitt beste. Vi jakter i Våmur-Roan villreinområde, et stort og viltrikt område med fellingsprosent på mellom 70% og 80% dei siste åren. Med andre ord, sjansen for å få skutt rein er gode! Bookingen inkludere 2 hele jaktdager med guide og 3 overnattinger (slik at du kan kjøre opp kvelden i forkant og få en god natt søvn før første jaktdag). Du får overnatte i en flott hytte midt i terrenget. Her kan du nyte stillheten og naturen, og virkelig få ro i sjela. Jeg har jaktet og guidet her mye selv og vet godt hvor reinsdyrene beveger seg ut ifra vær og sesong. Om området: Våmur-Roan villrein område er på 375 km2 og ligger i Fyresdal, Nissedal og Kviteseid kommuner i Telemark. Terrenget har svært god viltbestand, og fellingsprosenten er svært høy på rein. Området er variert, med bratte lier, småkuperte myrdrag og åpent fjellplatå, og drar seg fra 7000 meter over havet og opptil 1100 meter over havet. Om jakten: Fra jakthytta kan vi starte jakten direkte. Vi sniker oss ut i terrenget og speider etter reinsdyrene, før vi sniker oss inn til en sikker og god skyteposisjon. Du kan forvente å se rein, og du kan forvente høy puls når vi er i posisjon. Enten du har vært mye på reinsjakt eller det er første gang er dette en fantastisk opplevelse. Jeg legger opp til gode skuddmuligheter og bruker dagen fornuftig, slik at vi kommer til en skuddsituasjon du mestrer. Anbefaler uansett litt skytetrening i forkant! Overnatting: Det er inkludert 2 overnattinger i denne bookingen (fredag - søndag). Det betyr at du kan kjøre opp på fredags kveld, slik at du er klar til jakt lørdags morgen etter en god natt søvn, i stedet for å kjøre direkte hit lørdags morgen. Vi har en flott hytte midt i terrenget som dere kan bo i.
... More
Less
Practical information:
Sesongvarighet: Jakta starter 25 august - og jeg tilbyr reinsjakt frem til 10.september (da tilbyr jeg skogsfugljakt). Vær tidlig ute ift booking, da det er stor pågang på reinsjakten. Annen praktisk info: - Husk mat og drikke for helga (butikker i nærheten) - Betalt jegeravgift - Bestått oppskyting for storvilt - Ha med nok ammunisjon - Bekledning etter værforhold - Dere må ha eget våpen Booking og gjennomføring: Du kan chatte direkte med meg her før booking om du ønsker å avklare ting rundt jakten. Om ikke kan du booke inn ift hvilken dato du ønsker å komme. Prisen er pr person, så dersom dere er 2 personer må begge booke seg inn til samme helg. Ved felling av vilt vil det være mulig het for å kjøpe hele eller halve slakt. Skinn og gevir tilfaller skytter om det er ønskelig
... More
Less

2 dagers eksklusiv reinsjakt - privat terreng (Telemark)

Telemark, Norway
Up to 2 people
Up to 20 hours
5000 NOK
About the provider:
Olav Greivstad
Svært dedikert friluftslivs mann frå Fyresdal, med ein stor lidenskap for fuglejakt. Tilbyr eksklusiv jakt og fiske på privat terreng med store og bra forvalta stammer. Kjenner områda svært god gjennom 25 års egen erfaring og nedarva kunnskap frå tidligere generasjoner. Så veit hvor ein skal gå for å få dei store naturopplevelsen.
... More
Less
telemark
reinsjakt
jaktguide
villrein
reinsjakt Telemark
hunting guide
jakt
Hunting