2 dagers Rådyjakt (bukk og ordinær) i privat terreng med guide i Telemark - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
*Full booket heile 2019 sesongen* Denne jaktturen er for deg som virkelig har lyst til å oppleve spennende rådyrsjakt, og forhåpentligvis få has på noen av de flotte bukkene som ferdes i terrenget vårt. Jaktformen som utøves er smygjakt og lokkejakt på rådyr, i et privat og viltrikt terreng i Telemark. Bookingen inkludere 2 hele jaktdager med guide og 3 overnattinger (slik at du kan kjøre opp kvelden i forkant og få en god natt søvn før første jaktdag). Du får overnatte i en flott hytte midt i terrenget. Her kan du nyte stillheten og naturen, og virkelig få ro i sjela. Jeg har jaktet og guidet her mye selv og vet godt hvor bukken beveger seg ut ifra vær og sesong. Om området: jeg forvalter et privatområde på 8000 mål som har vært i familien i lang tid. Terrenget har svært god viltbestand, er variert, med bratte lier og småkuperte myrdrag og drar seg fra 500 meter over havet og opptil 900 meter over havet. Om jakten: Fra jakthytta kan vi starte jakten direkte. Jaktformen som utøves er smygjakt og lokkejakt. Vi sniker oss innover i terrenget så lydløst som mulig, stopper opp på områdene jeg vet at rådyrene ferdes, så tar jeg frem lokkefløyta for å lokke de til oss. Spenningen med å lokke på rådyr må bare oppleves. Når man hører bukken svare oss med et kraftig brøl kan jeg garantere at pulsen går opp noen hakk! Om vær og vind spiller på lag, kan du forvente skuddsjangser på rådyr, bestanden er god i området. Enten du har vært mye på rådyrjakt eller det er første gang, er dette en fantastisk opplevelse. Vi legger opp til gode skuddmuligheter og bruker dagen fornuftig, slik at vi kommer til en skuddsituasjon du mestrer. Anbefaler uansett litt skytetrening i forkant! Overnatting: Det er inkludert 2 overnattinger i denne bookingen (fredag - søndag). Det betyr at du kan kjøre opp på fredags kveld, slik at du er klar til jakt lørdags morgen etter en god natt søvn, i stedet for å kjøre direkte hit lørdags morgen. Vi har en flott hytte midt i terrenget som dere kan bo i.
... More
Less
Practical information:
Sesongvarighet: Jakta starter 10 august - og jeg tilbyr rådyrsjakt hovedsakelig frem til 10.september (da tilbyr jeg skogsfugljakt). Vær tidlig ute ift booking, da det er stor pågang. Annen praktisk info: - Husk mat og drikke for helga (butikker i nærheten) - Betalt jegeravgift - bestått oppskyting for storvilt - Ha med nok ammunisjon - bekledning etter værforhold - Dere må ha eget våpen Booking og gjennomføring: Du kan chatte direkte med meg her før booking om du ønsker å avklare ting rundt jakten. Om ikke kan du booke inn ift hvilken dato du ønsker å komme. Prisen er pr person, så dersom dere er 2 personer må begge booke seg inn til samme helg.
... More
Less

2 dagers Rådyjakt (bukk og ordinær) i privat terreng med guide i Telemark

Telemark, Norway
Up to 2 people
Up to 16 hours 40 min
2500 NOK
About the provider:
Olav Greivstad
Svært dedikert friluftslivs mann frå Fyresdal, med ein stor lidenskap for fuglejakt. Tilbyr eksklusiv jakt og fiske på privat terreng med store og bra forvalta stammer. Kjenner områda svært god gjennom 25 års egen erfaring og nedarva kunnskap frå tidligere generasjoner. Så veit hvor ein skal gå for å få dei store naturopplevelsen.
... More
Less
bukkejakt
Rådyrjakt
jakt