Jaktguide med hund - Rype og Skogsfugl - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg tilbyr heldags jaktguiding i flotte rype- og skogsfuglterreng. Enten du er en erfaren jeger som ønsker guiding på et nytt område, eller en fersk jeger som ønsker å lære mer om jakt og forhåpentligvis få felt ditt første vilt, så er jeg guiden for deg. Blir du med meg, tar jeg deg med på de plassene jeg selv har hatt hell. Jeg har jaktet og guidet i store deler av Hordaland, og vet hvor fuglen sitter. Hordaland har mange jaktområder med alt fra småviltjakt til storviltjakt i variert terreng, alt fra høye fjell til tett skog. GJENNOMFØRING: En jaktguide med meg, kan se slik ut: 08:00 - (eventuelt tidligere) vi møtes på avtalt sted og begynner formiddagsøkt. 12-13:00 - Lunch 13-15:00 - Ettermiddagsøkt Opptil 3 personer kan delta, men alle må booke seg inn selv. ANNEN VIKTIG INFO & TIPS: Så fort du har booket meg inn, kan jeg forklare deg hvor vi skal møtes og hvor og hvordan du skal kjøpe jaktkort. Jeg har med hund så fremt det er lovlig i terrenget vi har blitt enige om, så si ifra om du er allergisk. Det vil være viktig at du smører nok med niste, og HUSK å ta med beviset på betalt jegeravgift. Prisen inkluderer ikke jaktkort i området vi skal jakte. Spør om du trenger veiledning for kjøp.
... More
Less

Jaktguide med hund - Rype og Skogsfugl

Nesttun, Norway
Up to 1 man
Up to 9 hours
1000 NOK
About the provider:
Daniel Sjursæther
Jeg har jaktet og guidet i store deler av Hordaland, og vet hvor fuglen sitter. Sjekk gjerne jaktprofilen min på Instagram @Viltvestland.
... More
Less
jakt
jaktguide
Fiskeguide
småviltjakt
rypejakt
Småvilt
ørretfiske
skogsfugljakt
sjøørretfiske
rugdejakt
Reviews
Mark M 05 Dec
I went out bird hunting with Daniel and Bella in Os kommune after a discussion with him about where birds should be and what kinds we would have the best chances on. He picked a great spot, and we got a lot of opportunities on woodcock, plus a few bonus shots on other animals. Daniel is really knows the terrains, and is an experienced hunter who really knows what he is doing. Bella is a sweetheart and an eager bird dog. Both Daniel and Bella are a pleasure to hunt with. I am 100% satisfied with me experience and will definitely book Daniel again in the future!
... More
Less
dalibor peranic 07 Nov
Daniel er en kjempe kar som vet mye om jakt og er villig å dele sine erfaringer👍🏻 Det blir ikke siste tur med han😀 Kan anbefale han på det sterkeste
... More
Less
Kenneth Fammestad 31 Aug
Daniel er dyktig jeger og en dyktig læremester. Han er kunnskapsrik og vet hvor vi finner fugl! Kan anbefale han på det sterkeste 👍
... More
Less