Jaktguide på rype- og skogsfuglområde på privat terreng i Telemark - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Heldags jaktguding i privat terreng med eller uten stående fuglehund. Opp til 2 personer kan være med, men begge må booke seg inn. Om du heller ønsker å bruke din egen hund, går det helt fint. Området er like ved Kleivgrend og er et flott skogsfugl og rypeområdet. Jeg har jaktet og guidet her mye, og vet hvor fuglen sitter. Enten du er en erfaren jeger som ønsker guiding på et nytt område, eller en fersk jeger som ønsker å lære mer om jakt og forhåpentligvis få felt din første tiur, så er dette plassen for deg. Blir du med meg, tar jeg deg med på de plassene vi kan forvente skuddsjanser på storfugl og rype. Mulighet for leie av hytte med innlagt strøm og vann under jakta. Om dette er ønskelig, book inn jakt her for flere påfølgende dager.
... More
Less
Practical information:
... More
Less

Jaktguide på rype- og skogsfuglområde på privat terreng i Telemark

Dalen, Norway
Up to 2 people
Up to 7 hours
1750 NOK
About the provider:
Laje Gaaren
Lidenskapelig jeger ifra Fyresdal, Telemark. Jeg har lang erfaring med rype- og skogsfugljakt både med og uten hund. Jeg tilbyr jaktguiding på alt småvilt ifra rype til bever i privat terreng.
... More
Less
hunting guide
jakt
Hunting
jaktguide
rypejakt
skogsfugljakt
Reviews
Petter Gran 14 Oct
Dyktig og erfaren jeger med god hund! Flott terreng. Kjenner området godt noe som ga gode skuddsjanser. Hadde en meget trivelig dag. Anbefales!
... More
Less
Roy Stokkenes 31 Oct
Laje var en helt super guide! Mange skuddsjanser, flere fugl ble det også! :) Anbefales virkelig
... More
Less
Andreas Larsen 17 Sep
Til dags dato min beste jakttur. En jakt- og friluftslivopplevelse uten sidestykke. Variert og artig terreng - og Laje vet tydeligvis hvor fuglen sitter! Vi dro hjem med røy, rype og orrhane+orrhøne i sekken.
... More
Less