Skogsfugljakt i Finnemarka - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg tilbyr heldags jaktguiding på skogsfugl i helger høsten 2020 i de fineste områdene i Finnemarka. Jeg har jaktet skogsfugl i Finnemarka i flere. Jeg er godt kjent i Finnemarka, og vet ofte hvor fuglen sitter. Støkkjakt er den jaktformen som de fleste nye jegere begynner med. Det eneste man trenger er ei hagle og et sted å jakte. Støkkjakt er likevel vanskelig og spennende. Det er også bra trening for kondisjon, sanser og ikke minst hagleskyting. Oppmøtested vil være etter avtale, avhengig av hvor vi går fra. Jakter fra det er skytelys om morgenen til skytelyset forsvinner på kvelden. Bål og lunsj er en selvfølge! Jaktkort kjøpes på www.inatur.no. Kortene blir fort utsolgt så her gjelder det å være tidlig ute!
... More
Less
Practical information:
Godt fottøy, sekk, mat og drikke. Hagle og skudd er du trenger
... More
Less

Skogsfugljakt i Finnemarka

Vikersund
Up to 2 people
Up to 12 hours
450 NOK
About the provider:
Kristoffer Moen
Mitt navn er Kristoffer Moen, og jeg har jaktet skogsfugl i Finnemarka i 10 år. I dette området er jeg godt kjent, og vet ofte hvor fuglen sitter.
... More
Less
jakt
Skogsfugljakt i Finnemarka
skogsfugljakt
Reviews
Christoffer Melsom 25 Sep
Viser stor lokalkunnskap om hvor det ligger fugl, selv på en dag med vanskelig forhold. Mange fuglesituasjoner. Lett type å forholde seg. Anbefales!
... More
Less
Hans Yngvar Theodorsen 24 Sep
Laaang tur i variert terreng! Turvant guide som fant fugl og bar niste/drikke/skift mm. :) Ekstra stjerne for årets første fugl i sekken. Anbefales!
... More
Less