"AVLYST, TOMT FOR KORT I FINNEMARKA" Skogsfugljakt (dagstur inkl. jaktkort) - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Jeg tilbyr dagsturer av skogsfugljakt i Finnemarka i Drammen. Om du er fersk jeger, eller ønsker å teste et nytt terreng med en kjentmann, så er dette guiden for deg. Jeg kan bidra med transport fra Drammen togstasjon om nødvendig, eller et annet mulig pickup-point til jaktterrenet. Oppstart etter nærmere avtalt klokkeslett varer så lenge du ønsker. Jeg har kjennskap til terrenget og har kunnskap om hvor viltet sitter. Selv om det ikke kan garanteres fangst, kan det derimot garanteres en fin tur. For dagstur trenger du bare å ta med eget våpen og niste. Jeg kan også bidra med lånevåpen ved behov.
... More
Less
Practical information:
PRAKTISK INFORMASJON: Når du booker, så ordner jeg med jaktkort og jaktkortet er inkludert i prisen. Husk å sende jegernummer. (chat åpner seg når du booker). Ved påmelding av flere enn èn, kommer jaktkortet i tillegg.
... More
Less

"AVLYST, TOMT FOR KORT I FINNEMARKA" Skogsfugljakt (dagstur inkl. jaktkort)

Vikersund, Norway
Up to 3 people
Up to 10 hours
1000 NOK
About the provider:
Daniel Volenc
Lidenskapelig jeger, fisker og villmarking. Brenner for å gi kunder gode og minnerike opplevelser.
... More
Less
jakt
Skogsfugl
finnemarka
jaktguide
Reviews
Geir Borse 08 Nov
Daniel is really knowledgeable and very friendly. As for the guiding it is hard to ask for more. He truly gives it all, and I have the pictures to prove it. I have no reservations with recommending his services.
... More
Less