2 dagers eksklusiv hjortejakt i Breheimen - BIATON
Start and end date
Tell a friend
 
 
Settings
Take photo
Description:
Instagram: augustevensen Har du lyst til å oppleve tilrettelagt hjortejakt? Få opplæring i smygjakt, posteringsjakt eller lokkejakt? Lengst inne i Sognefjorden, tett inn i mot Jotunheimen, og Jostedalsbreen, ligger det ei lita fjellbygd. Her er det muligheter for hjort og småviltjakt innover i Breheimen og i Luster. Vi skreddersyr jaktturer for deg med, eller uten våpen. Jakt i flere områder er mulig. Bli med på jakturer som garantert får blodpumpa i gang. Det er også mulig å ta med familie eller venner til gården min, slik at dere kan være samlet på kvelden. Book meg, så blir vi enige om detaljene rundt hvordan du vil dette skal foregå.
... More
Less
Practical information:
Prisen er for 1 person. Dersom dere er 2, kan dere booke min andre tjeneste til 7500 NOK (eks gebyr). Inkludert i prisen: Prisen er inkludert guiding i 2 hele dager Prisen er inkludert overnatting pr pers (enten nede i bygda eller på en støl avhengig av jaktform) Prisen er inkludert frokost og middag Prisen er inkludert frakt til og fra jaktområdene Prisen er inkludert fellingsavgift, ettersøksavgift og eventuelt trofe Prisen er inkludert en felling pr person pr dag om ikke annet er avtalt Prisen er inkludert hjelp til uttransportering av dyr Prisen er inkludert opplæring i utvomming, flåing og generelle felttriks. Prisen er ikke inkludert kjøtt ved felling (dette kan kjøpes ut for 70 kr pr kg) Prisen er ikke inkludert jegeravgift og oppskyting (dette må ordnes av jeger selv før jakt) prisen er ikke inkludert frakt til overnattingsted
... More
Less

2 dagers eksklusiv hjortejakt i Breheimen

Gaupne, Norway
Up to 2 people
Up to 8 hours
5000 NOK
About the provider:
August Evensen
Erfaren instruktør innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Kjenner til gode jaktområder i hele sør Norge. Bor på en gård i Jostedalen, Luster kommune. Ta kontakt om du ønsker å ha med deg en erfaren jeger på jakt!
... More
Less
Hjortejakt Jakt Småviltjakt Rypejakt Storbukk Hjort Kronhjort Jaktguide Opplæringsjakt